1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gegrilde Frankfurter worstjes met spek en kaas

Gegrilde Frankfurter worstjes met spek en kaas

Gegrilde Frankfurter worstjes met spek en kaas product foto
  • Ingredienten:

  • 500 gram diepvriesdoperwten
  • 1 potje Frankfurter worstjes uitgelekt
  • 200 gram belegen kaas in repen
  • 100 gram ontbijtspek
  • 500 gram aardappelsalade
  • 3 lente-/bosuitjes in ringen
  • 2 eetlepel gehakte verse munt
Bereiden
Kook de doperwten. Snijd de worstjes in de lengte open, maar niet door. Vul ze met de kaas en omwikkel ze met het ontbijtspek (steek dit eventueel aan de uiteinden vast met een cocktailprikker). Verwarm de ovengrill. Leg de worstjes naast elkaar in een ovenschaal of op een bakplaat onder de grill tot de kaas gesmolten is. Serveer ze met de aardappelsalade bestrooid met bosui en de doperwten bestrooid met munt.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 33 g
  • koolhydraten
  • 39 g
  • vet
  • 42 g
  • Kcal
  • 690
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie