1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gegrilde karbonade met rozemarijn en knoflook

Gegrilde karbonade met rozemarijn en knoflook

Gegrilde karbonade met rozemarijn en knoflook product foto
  • Ingredienten:

  • 4 schouderkarbonades
  • 2 takje rozemarijn, in stukjes verdeeld
  • 2 teentje knoflook in reepjes
  • 2 eetlepel olijfolie
  • aluminiumfolie
  • 4 schouderkarbonades
  • 2 takje rozemarijn, in stukjes verdeeld
  • 2 teentje knoflook in reepjes
  • 2 eetlepel olijfolie
  • aluminiumfolie
  • 4 schouderkarbonades
  • 2 takje rozemarijn, in stukjes verdeeld
  • 2 teentje knoflook in reepjes
  • 2 eetlepel olijfolie
  • aluminiumfolie
Bereiden
Maak rondom in de karbonades kleine sneetjes met de punt van een scherp mes. Steek de rozemarijn en knoflook in de sneetjes en bestrijk het vlees met olie. Bestrooi met grove zoutkorrels en grofgemalen peper. Leg het vlees op de barbecue op een stuk aluminiumfolie om verbranden van kruiden en knoflook te voorkomen. Rooster het vlees om en om gaar. Lekker met geroosterde puntpa- prika’s of tomaten.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 29 g
  • koolhydraten
  • 0 g
  • vet
  • 27 g
  • Kcal
  • 365
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie