Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gegrilde karbonade met rozemarijn en knoflook

Gegrilde karbonade met rozemarijn en knoflook

Gegrilde karbonade met rozemarijn en knoflook product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 4 schouderkarbonades
  • 2 takje rozemarijn, in stukjes verdeeld
  • 2 teentje knoflook in reepjes
  • 2 eetlepel olijfolie
  • aluminiumfolie
  • 4 schouderkarbonades
  • 2 takje rozemarijn, in stukjes verdeeld
  • 2 teentje knoflook in reepjes
  • 2 eetlepel olijfolie
  • aluminiumfolie
  • 4 schouderkarbonades
  • 2 takje rozemarijn, in stukjes verdeeld
  • 2 teentje knoflook in reepjes
  • 2 eetlepel olijfolie
  • aluminiumfolie
Bereiden
Maak rondom in de karbonades kleine sneetjes met de punt van een scherp mes. Steek de rozemarijn en knoflook in de sneetjes en bestrijk het vlees met olie. Bestrooi met grove zoutkorrels en grofgemalen peper. Leg het vlees op de barbecue op een stuk aluminiumfolie om verbranden van kruiden en knoflook te voorkomen. Rooster het vlees om en om gaar. Lekker met geroosterde puntpa- prika’s of tomaten.

Voedingswaarde

eiwit
29 g
koolhydraten
0 g
vet
27 g
Kcal
365