1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gehakt-cordon bleu

Gehakt-cordon bleu

Gehakt-cordon bleu product foto
  • Ingredienten:

  • 500 gram half-om-half gehakt
  • 1 eetlepel gehaktkruiden
  • 1 ei losgeklopt
  • paneermeel
  • 1 eetlepel mosterd
  • 4 plakje achterham
  • 4 plakje jongbelegen kaas
  • 2 eetlepel vloeibaar bakproduct
Voorbereiden
Meng het gehakt met de gehaktkruiden, het ei en genoeg paneermeel voor een stevig gehakt. Vorm er 4 ballen van en duw ze tot grote platte schijven van 1,5 cm dik. Besmeer de gehaktschijven met een lik mosterd, beleg ze met een plak ham en eindig met een plak kaas. Houd de randen van het gehakt vrij. Vouw het gehakt dubbel en duw de randen goed op elkaar. Zet de cordon bleus minimaal een half uur afgedekt in de koelkast.
Bereiden
Verhit het bakproduct en bak de cordon bleus om en om in circa 10 minuten gaar en bruin. Lekker met aardappels en broccoli.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 50 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 30 g
  • koolhydraten
  • 6 g
  • vet
  • 41 g
  • Kcal
  • 515
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie