Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gehakt-cordon bleu

Gehakt-cordon bleu

Gehakt-cordon bleu product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 50 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 500 gram half-om-half gehakt
  • 1 eetlepel gehaktkruiden
  • 1 ei losgeklopt
  • paneermeel
  • 1 eetlepel mosterd
  • 4 plakje achterham
  • 4 plakje jongbelegen kaas
  • 2 eetlepel vloeibaar bakproduct
Voorbereiden
Meng het gehakt met de gehaktkruiden, het ei en genoeg paneermeel voor een stevig gehakt. Vorm er 4 ballen van en duw ze tot grote platte schijven van 1,5 cm dik. Besmeer de gehaktschijven met een lik mosterd, beleg ze met een plak ham en eindig met een plak kaas. Houd de randen van het gehakt vrij. Vouw het gehakt dubbel en duw de randen goed op elkaar. Zet de cordon bleus minimaal een half uur afgedekt in de koelkast.
Bereiden
Verhit het bakproduct en bak de cordon bleus om en om in circa 10 minuten gaar en bruin. Lekker met aardappels en broccoli.

Voedingswaarde

eiwit
30 g
koolhydraten
6 g
vet
41 g
Kcal
515