In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Geitenkaas met sesamtomaatjes

Geitenkaas met sesamtomaatjes

Geitenkaas met sesamtomaatjes product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 125 gram cherry-/kerstomaten
  • 1 eetlepel sesamzaadjes
  • 2 eetlepel sesamolie
  • 2 eetlepel pesto
  • 50 fijne bladsla, veldsla of rucola
  • 250 gram zachte geitenkaas in 4 plakken
  • 1 eetlepel olijfolie
Bereiden
Kruis de tomaten in, leg ze even in kokend water en pel ze. Rooster de sesamzaadjes 2 minuten. Schep ze door de sesamolie. Meng de pesto door de sla. Verwarm de ovengrill voor. Verdeel de sla over 4 kleine bordjes. Bestrijk de geitenkaasplakken licht met olijfolie. Zet ze even onder de grill tot ze smelten. Zet de kaas op de sla, verdeel de sesamzaadjes erover en leg de tomaatjes erbij.

Voedingswaarde

eiwit
10 g
koolhydraten
2 g
vet
25 g
Kcal
275