1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Geitenkaas met sesamtomaatjes

Geitenkaas met sesamtomaatjes

Geitenkaas met sesamtomaatjes product foto
  • Ingredienten:

  • 125 gram cherry-/kerstomaten
  • 1 eetlepel sesamzaadjes
  • 2 eetlepel sesamolie
  • 2 eetlepel pesto
  • 50 fijne bladsla, veldsla of rucola
  • 250 gram zachte geitenkaas in 4 plakken
  • 1 eetlepel olijfolie
Bereiden
Kruis de tomaten in, leg ze even in kokend water en pel ze. Rooster de sesamzaadjes 2 minuten. Schep ze door de sesamolie. Meng de pesto door de sla. Verwarm de ovengrill voor. Verdeel de sla over 4 kleine bordjes. Bestrijk de geitenkaasplakken licht met olijfolie. Zet ze even onder de grill tot ze smelten. Zet de kaas op de sla, verdeel de sesamzaadjes erover en leg de tomaatjes erbij.
Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 10 g
  • koolhydraten
  • 2 g
  • vet
  • 25 g
  • Kcal
  • 275
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie