Wij roepen per direct het PLUS Shoarmavlees met houdbaarheidsdatum (tht) 17-12-2018 en tht’s daarvoor terug. Het betreft PLUS Shoarmavlees 500 gram en PLUS Shoarmavlees 1 kilo. De producten kunnen mogelijk besmet zijn met de salmonella bacterie. We raden consumenten aan het product niet te consumeren en terug naar de winkel te brengen.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gekarameliseerde rode ui

Gekarameliseerde rode ui

Gekarameliseerde rode ui product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 35 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 4 rode uien, gepeld en horizontaal gehalveerd
  • 4 eetlepel olijfolie
  • 1 eetlepel balsamicoazijn
  • 2 eetlepel honing
  • 1 eetlepel versgehakte tijm of 1 theel. gedroogd
  • aluminiumfolie
Bereiden
Verwarm de oven voor op 180°C. Zet de uien naast elkaar in een ingevette ovenschaal, met de snijkanten naar boven. Druk de laagjes ui met de vingers iets uit elkaar. Meng olijfolie, balsamico en honing en bestrijk hiermee de snijkanten van de ui. Dek af met aluminiumfolie en zet de uien 30 minuten in het midden van de oven. Haal het folie eraf en zet ze nog enkele minuten onder de grill. Serveer ze bestrooid met tijm.

Voedingswaarde

eiwit
1 g
koolhydraten
10 g
vet
15 g
Kcal
180