1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gelderse lentesalade van Zandvliet

Gelderse lentesalade van Zandvliet

Gelderse lentesalade van Zandvliet product foto
  • Ingredienten:

  • 6 eetlepels olijfolie
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 1 kropje ijsbergsla, bladeren gewassen en gedroogd
  • 1 rode ui, in ringen
  • 1 bakje cherry-/kers- tomaatjes, gehalveerd
  • 3 stengels bleekselderij, in reepjes of blokjes
  • 250 gram Zandvliet Gelderse kookworst, in reepjes of blokjes
Bereiden
Klop een dressing van de olijfolie, zout, peper en knoflook naar smaak. Meng de sla in een grote kom met de ui, tomaatjes, bleekselderij en worst. Schenk de dressing erover en schep de salade om. Ook lekker als maaltijdsalade met brood erbij.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 8 g
  • koolhydraten
  • 7 g
  • vet
  • 34 g
  • Kcal
  • 370
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie