1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gemarineerd varkenshaasje

Gemarineerd varkenshaasje

Gemarineerd varkenshaasje product foto
Voorbereiden
Snijd 250 gram varkenshaas in plakjes van 1-1,5 cm dik. Marineer ze minimaal 30 minuten in een mengsel van 2 eetlepels sinaasappelsap, 100 ml witte wijn, 1 theelepel gedroogde Italiaanse kruiden, zout, peper en 1 eetlepel honing. Kies ook eens voor een oosterse marinade van 3 eetlepels ketjap, 1 eetlepel bruine basterdsuiker en 1 theelepel vijfkruidenpoeder.
Bereiden
Bak het vlees 1 minuut per kant in een beetje roerbakolie.
Menugang
Voorgerecht
Aantal personen
1
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 14 g
  • koolhydraten
  • 4 g
  • vet
  • 9 g
  • Kcal
  • 175
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie