Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gemarineerde kaas

Gemarineerde kaas

Gemarineerde kaas product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Bereiden
Snijd een blok van 250 gram harde Hollandse geitenkaas in kleine blokjes. Maak een marinade van 200 ml extra vergine olijfolie, 2 teentjes geplette knoflook, 1 eetlepel rozemarijn, 2 zongedroogde tomaatjes in reepjes en 1 theelepel geplette witte peperkorrels. Schep de kaasblokjes door de marinade en laat afgedekt in de koelkast enkele uren op smaak komen. Verdeel de blokjes over 4 kleine potjes of glaasjes en giet er een beetje van de marinade over. Steek er een prikker in en serveer met warm stokbrood of toast.

Voedingswaarde

eiwit
17 g
koolhydraten
1 g
vet
44 g
Kcal
480