1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gemarineerde kaas

Gemarineerde kaas

Gemarineerde kaas product foto
Bereiden
Snijd een blok van 250 gram harde Hollandse geitenkaas in kleine blokjes. Maak een marinade van 200 ml extra vergine olijfolie, 2 teentjes geplette knoflook, 1 eetlepel rozemarijn, 2 zongedroogde tomaatjes in reepjes en 1 theelepel geplette witte peperkorrels. Schep de kaasblokjes door de marinade en laat afgedekt in de koelkast enkele uren op smaak komen. Verdeel de blokjes over 4 kleine potjes of glaasjes en giet er een beetje van de marinade over. Steek er een prikker in en serveer met warm stokbrood of toast.
Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 17 g
  • koolhydraten
  • 1 g
  • vet
  • 44 g
  • Kcal
  • 480
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie