In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gepaneerd varkenshaasje met sambal en kokos

Gepaneerd varkenshaasje met sambal en kokos

Gepaneerd varkenshaasje met sambal en kokos product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 40 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1 ei
  • 1 eetl. sambal manis
  • 50 g geraspte kokos
  • 25 g paneermeel
  • 4 varkenshaasjes
  • zout
  • versgemalen peper
  • 2 eetl. bloem
  • 4 eetl. vloeibaar bakproduct
  • 2 eetl. zonnebloemolie
Voorbereiden
Klop het ei met de sambal en een eetlepel water goed los in een diep bord. Vermeng de kokos met het paneermeel in een ander diep bord. Bestrooi het vlees rondom met zout, peper en bloem. Wentel de haasjes eerst door het ei en dan door het kokosmengsel. Druk de paneerlaag goed aan en leg de haasjes afgedekt een half uurtje in de koelkast om de paneerlaag te laten opstijven.
Bereiden
Verwarm de oven voor op 125°C. Verwarm het bakproduct met de olie en bak de varkenshaasjes rondom goudbruin op middelhoge stand. Leg ze op de bakplaat en laat ze in de oven nog circa 20 minuten garen. Snijd de haasjes voor het serveren in dikke plakken.+30 minuten opstijven.

Voedingswaarde

eiwit
32 g
koolhydraten
9 g
vet
33 g
Kcal
465