Wij roepen per direct het PLUS Shoarmavlees met houdbaarheidsdatum (tht) 17-12-2018 en tht’s daarvoor terug. Het betreft PLUS Shoarmavlees 500 gram en PLUS Shoarmavlees 1 kilo. De producten kunnen mogelijk besmet zijn met de salmonella bacterie. We raden consumenten aan het product niet te consumeren en terug naar de winkel te brengen.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gepocheerde zalm met dillemayonaise

Gepocheerde zalm met dillemayonaise

Gepocheerde zalm met dillemayonaise product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1 visbouillon van 3 tabletten
  • 1 ui, in halve ringen
  • 1 stengeltje bleekselderij, in stukjes
  • 2 takje peterselie
  • 600 gram zalmfilet met vel (Vismarine)
  • 20 centiliter mayonaise
  • 1 bosje dille
  • 1 citroensap, sap van 1/2 citroen
  • versgemalen peper
Bereiden
Breng de visbouillon aan de kook met de ui, bleekselderij en peterselie en laat op een lage stand 10 minuten trekken. Verwarm de oven voor op 120°C. Leg de vis in een ovenschaal met hoge rand en giet hier de hete bouillon op. Zet de schaal in de oven en laat de zalm in 10 minuten pocheren. Neem de schaal uit de oven en schep de vis uit de bouillon. Laat afkoelen tot lauwwarm. Roer intussen de mayonaise met de dille, het citroensap en de peper goed door en serveer dit bij de zalm. Lekker met een aardappelsalade en kropsla.

Voedingswaarde

eiwit
32 g
koolhydraten
5 g
vet
59 g
Kcal
685