1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gepureerde koolraap met aardappel, boter en tijm

Gepureerde koolraap met aardappel, boter en tijm

Gepureerde koolraap met aardappel, boter en tijm product foto
Bereiden
Schil de koolraap en 200 gram aardappels en snijd beide in kleine blokjes. Kook de blokjes met wat zout gaar. Pureer de koolraap en aardappel met een flinke klont boter. Fruit een fijngesneden sjalotje en 1 theelepel verse tijmblaadjes in een beetje olie en voeg toe aan de puree. Breng op smaak met peper.
Menugang
Voorgerecht
Aantal personen
1
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 2 g
  • koolhydraten
  • 13 g
  • vet
  • 14 g
  • Kcal
  • 190
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie