Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gepureerde koolraap met aardappel, boter en tijm

Gepureerde koolraap met aardappel, boter en tijm

Gepureerde koolraap met aardappel, boter en tijm product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Aantal personen
1

Alles wat je moet weten over dit recept

Bereiden
Schil de koolraap en 200 gram aardappels en snijd beide in kleine blokjes. Kook de blokjes met wat zout gaar. Pureer de koolraap en aardappel met een flinke klont boter. Fruit een fijngesneden sjalotje en 1 theelepel verse tijmblaadjes in een beetje olie en voeg toe aan de puree. Breng op smaak met peper.

Voedingswaarde

eiwit
2 g
koolhydraten
13 g
vet
14 g
Kcal
190