1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Geroerbakte zalm met limoen en gember

Geroerbakte zalm met limoen en gember

Geroerbakte zalm met limoen en gember product foto
  • Ingredienten:

  • 500 gram zalmfilet zonder vel (Vismarine), in blokjes of reepjes
  • 10 milliliter geraspte verse gember
  • 2 teentje knoflook, gehakt
  • 2 eetlepel gembersiroop
  • 1 eetlepel olie
  • 1 bekertje sap en rasp van 1 limoen
  • 1 bosje verse koriander
Voorbereiden
Marineer de zalmfilet met de gember, knoflook, gembersiroop en olie. Laat circa 30 minuten intrekken.
Bereiden
Verwarm een wok en roerbak de vis op hoge stand heel kort. Giet limoensap en -rasp erbij en roerbak dit op hoge stand nog een paar minuten mee. Schep de zalm op een schaal en bestrooi met de koriander.
Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 32 g
  • koolhydraten
  • 7 g
  • vet
  • 20 g
  • Kcal
  • 335
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie