1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Geroosterde aardappel en appel met rozemarijn en kaneel

Geroosterde aardappel en appel met rozemarijn en kaneel

Geroosterde aardappel en appel met rozemarijn en kaneel product foto
  • Ingredienten:

  • 600 gram roseval of andere vastkokende aardappels, gewassen en in kwarten
  • 4 elstar appels, gewassen en in 8 partjes
  • 2 takjes rozemarijn
  • 1 rode ui, in dunne partjes
  • 2 kaneelstokjes, gebroken
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel citroensap
Bereiden
Verwarm de oven voor op 200°C. Schep alle ingrediënten door elkaar in een schaal en spreid uit over een bakplaat. Breng op smaak met zout en peper. Rooster in de oven in circa 20 minuten gaar. Schep alles even om en rooster hoog in de oven in nog circa 10 minuten mooi bruin.
Menugang
Tussengerecht
Bereidingstijd
Ca. 40 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 4 g
  • koolhydraten
  • 48 g
  • vet
  • 10 g
  • Kcal
  • 315
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie