1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Geroosterde aardappelen uit de oven met chilipeper en komijn

Geroosterde aardappelen uit de oven met chilipeper en komijn

Geroosterde aardappelen uit de oven met chilipeper en komijn product foto
  • Ingredienten:

  • 800 g nieuwe of Rosevalaardappelen, gewassen en gedroogd
  • 3 eetl. olijfolie
  • 1 eetl. grof zeezout
  • 1 theel. gedroogde chilipepervlokken
  • 1 theel. komijn (djinten)
  • een bosje verse koriander, grof gehakt
Bereiden
Verwarm de oven voor op 225°C. Snijd de aardappelen in vieren. Schep ze om in een kom met olie, zout, chilipeper en komijn. Leg ze op een bakplaat en laat ze hoog in de oven in circa 15 minuten gaar en bruin bakken. Neem ze uit de oven en bestrooi ze met koriander.
Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 17 g
  • koolhydraten
  • 48 g
  • vet
  • 19 g
  • Kcal
  • 440
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie