Geroosterde aardappelen uit de oven met chilipeper en komijn - Recepten
Go-Tan roept uit voorzorg de Gebakken Uitjes 500 gram terug. De zakken kunnen mogelijk metaaldeeltjes bevatten.
Lees meer Verberg deze melding

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Geroosterde aardappelen uit de oven met chilipeper en komijn

Geroosterde aardappelen uit de oven met chilipeper en komijn

Geroosterde aardappelen uit de oven met chilipeper en komijn product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 800 g nieuwe of Rosevalaardappelen, gewassen en gedroogd
  • 3 eetl. olijfolie
  • 1 eetl. grof zeezout
  • 1 theel. gedroogde chilipepervlokken
  • 1 theel. komijn (djinten)
  • een bosje verse koriander, grof gehakt
Bereiden
Verwarm de oven voor op 225°C. Snijd de aardappelen in vieren. Schep ze om in een kom met olie, zout, chilipeper en komijn. Leg ze op een bakplaat en laat ze hoog in de oven in circa 15 minuten gaar en bruin bakken. Neem ze uit de oven en bestrooi ze met koriander.

Voedingswaarde

eiwit
17 g
koolhydraten
48 g
vet
19 g
Kcal
440