Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Geroosterde asperges met pestoboter en parmezaan

Geroosterde asperges met pestoboter en parmezaan

Geroosterde asperges met pestoboter en parmezaan product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Aantal personen
1

Alles wat je moet weten over dit recept

Bereiden
Snijd een klein stukje van de onderkant van een bosje groene asperges (circa 400 gram). Kook de asperges circa 3 minuten of stoom ze 4-5 minuten. Smelt 100 gram boter met 2 eetlepels pesto. Leg de asperges in een lage ovenschaal. Giet de pestoboter erover en bestrooi met 75 gram geraspte Parmezaanse kaas. Zet kort onder een hete ovengrill en serveer direct.

Voedingswaarde

eiwit
38 g
koolhydraten
15 g
vet
114 g
Kcal
1245