Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Geroosterde koolraap met sjalotten uit de oven

Geroosterde koolraap met sjalotten uit de oven

Geroosterde koolraap met sjalotten uit de oven product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Aantal personen
1

Alles wat je moet weten over dit recept

Bereiden
Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de koolraap en snijd in parten. Schil 200 gram sjalotten en schud ze samen met de koolraap, een paar eetlepels olijfolie, een beetje poedersuiker, zout en peper om. Verspreid gelijkmatig over een bakplaat en giet er een paar eetlepels water omheen. Rooster de koolraap in circa 20 minuten goudbruin in de oven.

Voedingswaarde

eiwit
2 g
koolhydraten
7 g
vet
8 g
Kcal
105