Geroosterde paprika met ansjovis en kappertjes - Recepten

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Geroosterde paprika met ansjovis en kappertjes

Geroosterde paprika met ansjovis en kappertjes

Geroosterde paprika met ansjovis en kappertjes product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Tussengerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 2 rode paprika’s
  • 2 groene paprika’s
  • 1 gele of oranje paprika
  • 50 milliliter olijfolie
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 4 ansjovisfilets, klein gesneden
  • 1 eetlepel kappertjes, afgespoeld
Bereiden
Verwarm de ovengrill. Rooster de pa- prika’s circa 15 minuten onder de grill en keer ze regelmatig om. Doe ze in een plastic zak en laat ze 5 minuten staan. Verwarm intussen de olijfolie met knoflook, ansjovis en kappertjes. Pel de paprika’s, halveer ze en snijd ze zonder zaadjes in brede repen. Leg ze in een schaal en giet de warme olie erover. Lekker bij vis of geroosterd vlees.

Voedingswaarde

eiwit
3 g
koolhydraten
6 g
vet
13 g
Kcal
165