Geroosterde venkel met dille - Recepten

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Geroosterde venkel met dille

Geroosterde venkel met dille

Geroosterde venkel met dille product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Tussengerecht
Bereidingstijd
Ca. 35 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 2 venkelknollen, in dunne plakken of smalle partjes
  • sap van 1 citroen
  • 50 milliliter olijfolie
  • klein bosje dille, fijngehakt
  • 100 gram feta of geitenkaas, verkruimeld
Bereiden
Verhit een grillpan of verwarm de oven voor op 200C. Besprenkel de venkel met citroensap. Schep de olie, zout en peper erdoor. Rooster de venkel 8-10 minuten in de grillpan of circa 12 minuten op een bakplaat in de oven. Bestrooi met de dille en feta.

Voedingswaarde

eiwit
4 g
koolhydraten
3 g
vet
18 g
Kcal
195