Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gesmoorde lente-ui met pijnboompitten

Gesmoorde lente-ui met pijnboompitten

Gesmoorde lente-ui met pijnboompitten product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Tussengerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 25 gram boter
  • 2 eetlepel olijfolie
  • 2 bosje lente-/bosui
  • 50 milliliter groente- of kruidenbouillon
  • 50 milliliter witte wijn
  • 4 eetlepel pijnboompitten
  • 2 eetlepel gehakte verse oregano
  • 75 gram geraspte parmezaanse kaas
  • 25 gram boter
  • 2 eetlepel olijfolie
  • 2 bosje lente-/bosui
  • 50 milliliter groente- of kruidenbouillon
  • 50 milliliter witte wijn
  • 4 eetlepel pijnboompitten
  • 2 eetlepel gehakte verse oregano
  • 75 gram geraspte parmezaanse kaas
  • 25 gram boter
  • 2 eetlepel olijfolie
  • 2 bosje lente-/bosui
  • 50 milliliter groente- of kruidenbouillon
  • 50 milliliter witte wijn
  • 4 eetlepel pijnboompitten
  • 2 eetlepel gehakte verse oregano
  • 75 gram geraspte parmezaanse kaas
Bereiden
Verhit de boter en de olijfolie. Bak hierin de lente-ui 5 minuten, keer regelmatig om. Giet de bouillon en wijn erbij en smoor 5-7 minuten zodat het vocht verdampt. Rooster intussen de pijnboompitten in een droge hete koekenpan. Schep ze uit de pan en meng ze met de oregano. Bestrooi de lente-ui ermee en verdeel de Parmezaanse kaas erover. Lekker met vis, vlees en vleeswaren als rosbief.

Voedingswaarde

eiwit
12 g
koolhydraten
4 g
vet
25 g
Kcal
300