1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gesmoorde lente-ui met pijnboompitten

Gesmoorde lente-ui met pijnboompitten

Gesmoorde lente-ui met pijnboompitten product foto
  • Ingredienten:

  • 25 gram boter
  • 2 eetlepel olijfolie
  • 2 bosje lente-/bosui
  • 50 milliliter groente- of kruidenbouillon
  • 50 milliliter witte wijn
  • 4 eetlepel pijnboompitten
  • 2 eetlepel gehakte verse oregano
  • 75 gram geraspte parmezaanse kaas
  • 25 gram boter
  • 2 eetlepel olijfolie
  • 2 bosje lente-/bosui
  • 50 milliliter groente- of kruidenbouillon
  • 50 milliliter witte wijn
  • 4 eetlepel pijnboompitten
  • 2 eetlepel gehakte verse oregano
  • 75 gram geraspte parmezaanse kaas
  • 25 gram boter
  • 2 eetlepel olijfolie
  • 2 bosje lente-/bosui
  • 50 milliliter groente- of kruidenbouillon
  • 50 milliliter witte wijn
  • 4 eetlepel pijnboompitten
  • 2 eetlepel gehakte verse oregano
  • 75 gram geraspte parmezaanse kaas
Bereiden
Verhit de boter en de olijfolie. Bak hierin de lente-ui 5 minuten, keer regelmatig om. Giet de bouillon en wijn erbij en smoor 5-7 minuten zodat het vocht verdampt. Rooster intussen de pijnboompitten in een droge hete koekenpan. Schep ze uit de pan en meng ze met de oregano. Bestrooi de lente-ui ermee en verdeel de Parmezaanse kaas erover. Lekker met vis, vlees en vleeswaren als rosbief.
Menugang
Tussengerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 12 g
  • koolhydraten
  • 4 g
  • vet
  • 25 g
  • Kcal
  • 300
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie