Gestoofde venkel met pancetta en cranberry's - Recepten

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gestoofde venkel met pancetta en cranberry's

Gestoofde venkel met pancetta en cranberry's

Gestoofde venkel met pancetta en cranberry's product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 45 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Bereiden
Snijd 500 gram venkel (circa 3 venkelknollen) in repen van 2 cm breed. Kook met 100 gram gedroogde cranberry's (of blanke rozijnen) circa 10 minuten in water met zout. Bak 100 gram pancetta, in repen, zachtjes uit in een hete koekenof hapjespan. Voeg 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1 eetlepel olijf- of arachideolie toe en bak 1 minuut mee. Giet de venkel en cranberry's af. Voeg toe aan de pancetta, stoof circa 2 minuten en breng op smaak met zout en versgemalen peper. Lekker bij varkensvlees, kip en vis.

Voedingswaarde

eiwit
4 g
koolhydraten
3 g
vet
16 g
Kcal
185