Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gevuld brood met shoarma-groenteschotel

Gevuld brood met shoarma-groenteschotel

Gevuld brood met shoarma-groenteschotel product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 2 eetl. wokolie of olijfolie
  • 500 g shoarmavlees
  • 500 g boerensoepgroenten (zakje of diepvries)
  • 1 Turks brood of ander plat brood
  • piccalilly, (hot)ketchup of currysaus
Voorbereiden
Verwarm de oven voor op 200°C.
Bereiden
Verhit de olie in een wok en roerbak hierin de vleesreepjes 4 minuten. Schep de soepgroenten erbij en bak deze al omscheppend 5 minuten mee. Maak intussen het brood een beetje vochtig en leg het even in de oven tot het knapperig is. Snijd het daarna horizontaal door en bestrijk beide helften met piccalilly, ketchup of currysaus. Schep de shoarma met de groenten erop.

Voedingswaarde

eiwit
34 g
koolhydraten
61 g
vet
19 g
Kcal
555