1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gevuld brood met shoarma-groenteschotel

Gevuld brood met shoarma-groenteschotel

Gevuld brood met shoarma-groenteschotel product foto
  • Ingredienten:

  • 2 eetl. wokolie of olijfolie
  • 500 g shoarmavlees
  • 500 g boerensoepgroenten (zakje of diepvries)
  • 1 Turks brood of ander plat brood
  • piccalilly, (hot)ketchup of currysaus
Voorbereiden
Verwarm de oven voor op 200°C.
Bereiden
Verhit de olie in een wok en roerbak hierin de vleesreepjes 4 minuten. Schep de soepgroenten erbij en bak deze al omscheppend 5 minuten mee. Maak intussen het brood een beetje vochtig en leg het even in de oven tot het knapperig is. Snijd het daarna horizontaal door en bestrijk beide helften met piccalilly, ketchup of currysaus. Schep de shoarma met de groenten erop.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 34 g
  • koolhydraten
  • 61 g
  • vet
  • 19 g
  • Kcal
  • 555
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie