1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gevuld croissantbrood

Gevuld croissantbrood

Gevuld croissantbrood product foto
  • Ingredienten:

  • 1 blik croissantdeeg
  • 100 gram beenham, in reepjes
  • 2 hardgekookte eieren, gepeld en grof gehakt
  • 2 eetlepels bieslook
  • 100 gram geraspte jongbelegen kaas
  • 1 losgeklopt ei
  • bakplaat met bakpapier
Bereiden
1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Rol het deeg uit en snijd de punten los. 2. Leg het deeg met de punten naar buiten in een stervorm op het bakpapier en houd een cirkel open in het midden. 3. Verdeel de hamreepjes over het deeg. 4. Meng de eieren met de bieslook, breng op smaak met peper en verdeel over de ham. Bestrooi met geraspte kaas. 5. Vouw de punten van buiten naar binnen over de vulling. 6. Bestrijk het deeg met het ei en bak het brood in de oven in circa 25 minuten gaar en goudbruin. Laat een beetje afkoelen en verdeel het brood in stukken.
Menugang
Tussengerecht
Bereidingstijd
Ca. 45 minuten
Aantal personen
6
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 13 g
  • koolhydraten
  • 15 g
  • vet
  • 14 g
  • Kcal
  • 245
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie