In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gevuld eitje en kaaskrokantje

Gevuld eitje en kaaskrokantje

Gevuld eitje en kaaskrokantje product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 2 eieren, hardgekookt in ca. 5 minuten
  • 1 theel. mosterd
  • 1 theel. mayonaise
  • mespuntje gedroogde dragon
  • zout
  • versgemalen peper
  • 50 g Parmezaanse kaas of Grana Padano, vers geraspt
  • 1 bakje waterkers
  • bakplaat bekleed met bakpapier
Bereiden
Pel de eieren en snijd ze door. Neem het eigeel er voorzichtig uit en prak dit samen met de mosterd, mayonaise en dragon met een vork fijn tot een luchtige gladde crème. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel dit over de eieren en strijk de bovenkant glad. Zet afgedekt in de koelkast. Verwarm de oven voor op 200°C. Verdeel de kaas in 4 hoopjes over de bakplaat met bakpapier. Laat de kaas in 10 minuten op de plaat smelten en iets bruin worden. Neem de plaat uit de oven en laat de kaaskrokantjes afkoelen en hard worden. Knip de waterkers los en spoel deze in een vergiet. Laat goed uitlekken en verdeel over vier bordjes. Leg op elk bordje een gevuld ei en een kaaskrokantje.

Voedingswaarde

eiwit
8 g
koolhydraten
1 g
vet
7 g
Kcal
100