Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gevulde champignons

Gevulde champignons

Gevulde champignons product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Bereiden
Veeg of borstel 250 gram grote kastanje of reuzenchampignons schoon. Draai de stelen uit de hoeden en hak de stelen fijn. Verhit 1 eetlepel olijfolie en bak de gehakte champignonstelen met 1 gesnipperd sjalotje. Laat iets afkoelen en meng door 100 gram kruidenroomkaas. Vul de champignonhoeden met het kaasmengsel. Strooi er wat paneermeel, eventueel vermengd met wat geraspte Parmezaanse kaas over en zet ze 2-3 minuten onder een hete ovengrill.