In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gevulde kipfilet met rodebonensalade

Gevulde kipfilet met rodebonensalade

Gevulde kipfilet met rodebonensalade product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 40 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 4 kipfilets
  • 2 eetlepel grove mosterd
  • 4 plakje belegen kaas
  • 4 plakje gekookte ham
  • 1 eetlepel olijfolie
  • voor de rodebonensalade:
  • 2 vleestomaten
  • 4 eetlepel tomatenketchup
  • 1 ui, gesnipperd
  • 1 avocado, geschild, in stukjes
  • 1 blikje rode bonen (ca. 400 g), uitgelekt
  • 1/2 krop ijsbergsla, in reepjes
  • prikkers
Bereiden
Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de kipfilets in de lengte door en bestrijk de snijzijde met mosterd. Leg op 4 gehalveerde kipfilets 1 plak kaas en 1 plak ham. Leg de andere kiphelften erop en steek vast met prikkers. Bestrooi met zout en peper. Leg de kipfilets naast elkaar in een ovenschaal of op een rooster met daaronder een braadslede. Bestrijk ze met olijfolie en bak in 20-25 minuten gaar en goudbruin in het midden van de oven. Bereid intussen de bonensalade. Snijd de tomaten kruislings in, leg ze enkele tellen in kokend water, pel ze en snijd ze in blokjes. Schep de tomatenblokjes met de ketchup, ui en avocado door de bonen. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de bonensalade over de ijsbergsla.

Voedingswaarde

eiwit
47 g
koolhydraten
23 g
vet
23 g
Kcal
505