1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gevulde paprika met rosti

Gevulde paprika met rosti

Gevulde paprika met rosti product foto
  • Ingredienten:

  • 4 eetlepel olijfolie
  • 2 uien gesnipperd
  • 2 teentje knoflook gesnipperd
  • 500 gram half om half gehakt
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 1 eetlepel verse tijmblaadjes
  • 4 rode paprika's
  • 150 gram feta in blokjes
  • 750 gram diepvriesrösti
Bereiden
Verwarm de oven voor op 180°C. Verhit 2 eetlepels olijfolie en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg het gehakt met paprikapoeder, zout en versgemalen peper toe en bak het rul. Schep de tijm erdoor. Halveer de paprika's in de lengte en verwijder de zaadlijsten, maar laat de steel zitten. Bestrooi de binnenkant van de paprika's met zout. Meng de feta door het gehakt. Vul de paprika's met het gehaktmengsel en zet ze in een lage ovenschaal circa 30 minuten in de oven. Bak intussen in de rest van de olie de rösti goudbruin. Voeg zout en versgemalen peper toe. Serveer de paprika's erbij.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 50 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 36 g
  • koolhydraten
  • 51 g
  • vet
  • 49 g
  • Kcal
  • 805
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie