Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gevulde paprika met rosti

Gevulde paprika met rosti

Gevulde paprika met rosti product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 50 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 4 eetlepel olijfolie
  • 2 uien gesnipperd
  • 2 teentje knoflook gesnipperd
  • 500 gram half om half gehakt
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 1 eetlepel verse tijmblaadjes
  • 4 rode paprika's
  • 150 gram feta in blokjes
  • 750 gram diepvriesrösti
Bereiden
Verwarm de oven voor op 180°C. Verhit 2 eetlepels olijfolie en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg het gehakt met paprikapoeder, zout en versgemalen peper toe en bak het rul. Schep de tijm erdoor. Halveer de paprika's in de lengte en verwijder de zaadlijsten, maar laat de steel zitten. Bestrooi de binnenkant van de paprika's met zout. Meng de feta door het gehakt. Vul de paprika's met het gehaktmengsel en zet ze in een lage ovenschaal circa 30 minuten in de oven. Bak intussen in de rest van de olie de rösti goudbruin. Voeg zout en versgemalen peper toe. Serveer de paprika's erbij.

Voedingswaarde

eiwit
36 g
koolhydraten
51 g
vet
49 g
Kcal
805