Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gevulde sugarsnaps

Gevulde sugarsnaps

Gevulde sugarsnaps product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • zout
  • versgemalen peper
  • 8 sugarsnaps, schoongemaakt
  • 4 eetl. roomkaas met kruiden
  • 1/2 citroen (rasp en sap)
  • 6 sprieten bieslook, fijngehakt
Bereiden
Breng een laagje water met wat zout aan de kook. Duw de sugarsnaps open of snijd met een klein mesje de holle kant van de peul open. Verwijder voorzichtig de erwtjes. Blancheer de sugarsnaps 20 seconden in het kokende water en giet ze dan af. Spoel ze met koud water af en laat ze op keukenpapier uitlekken. Roer de roomkaas los met wat peper, citroenrasp en een paar druppels sap tot een luchtige en frisse room. Vul de sugarsnaps met een halve eetlepel roomkaas en doop ze in de gehakte bieslook. Serveer de sugarsnaps op een bordje of op amuselepels.

Voedingswaarde

eiwit
1 g
koolhydraten
1 g
vet
4 g
Kcal
50