Gnocchi met gebakken paddenstoelen en basilicum - Recepten
Wij roepen de PLUS Mini saucijzenbroodjes met houdbaarheidsdatum 10-11-2019 terug.
Lees meer Verberg deze melding

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gnocchi met gebakken paddenstoelen en basilicum

Gnocchi met gebakken paddenstoelen en basilicum

Gnocchi met gebakken paddenstoelen en basilicum product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 6 eetlepels olijfolie
  • 500 gram gemengde paddenstoelen, schoongeveegd en in grove plakjes
  • 2 teentjes knoflook
  • 3 lente/bosuitjes, in stukjes van 2 centimeter
  • 1 bakje basilicum, grof gesneden + een paar blaadjes om te garneren
  • 250 milliliter slagroom
  • 800 gram gnocchi
  • 150 gram geraspte parmezaanse kaas
Bereiden
Verhit de olie in een hapjespan en bak hierin de paddenstoelen met de knoflook ca. 4 minuten op een hoge stand. Schep de bosui en basilicum erdoor, giet de room erbij en laat circa 2 minuten koken. Kook intussen de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af. Schep de gnocchi door de roomsaus. Verdeel over 4 borden en bestrooi met de kaas en basilicumblaadjes. Lekker met gewokte groenten.
Variatie
Neem kastanjechampignons in plaats van gemengde padden stoelen.

Voedingswaarde

eiwit
27 g
koolhydraten
71 g
vet
49 g
Kcal
845