Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Goed gevulde kippen­bouillon

Goed gevulde kippen­bouillon

Goed gevulde kippen­bouillon product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1 pot kippenbouillon met kippenvlees
  • 1 kippenbouillontablet
  • 2 stengels bleekselderij
  • 300 g verse ravioli met spinazie- of kaasvulling
  • versgemalen peper
  • 2 eetl. gehakte bladpeterselie
Bereiden
Leng de pot bouillon aan met 3 potten water en breng aan de kook met het bouillontablet. Schaaf de bleekselderij met een dunschiller glad en snijd de stengels in reepjes. Hak het mooie groen van de bleekselderij fijn en bewaar tot later gebruik. Voeg de reepjes bleekselderij met de ravioli toe aan de kokende bouillon en laat nog 3 minuten zachtjes koken. Breng de soep op smaak met versgemalen peper en roer de peterselie en bleekselderijblad er op het laatste moment door. Serveer direct.

Voedingswaarde

eiwit
14 g
koolhydraten
31 g
vet
7 g
Kcal
245