1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Goed gevulde kippen­bouillon

Goed gevulde kippen­bouillon

Goed gevulde kippen­bouillon product foto
  • Ingredienten:

  • 1 pot kippenbouillon met kippenvlees
  • 1 kippenbouillontablet
  • 2 stengels bleekselderij
  • 300 g verse ravioli met spinazie- of kaasvulling
  • versgemalen peper
  • 2 eetl. gehakte bladpeterselie
Bereiden
Leng de pot bouillon aan met 3 potten water en breng aan de kook met het bouillontablet. Schaaf de bleekselderij met een dunschiller glad en snijd de stengels in reepjes. Hak het mooie groen van de bleekselderij fijn en bewaar tot later gebruik. Voeg de reepjes bleekselderij met de ravioli toe aan de kokende bouillon en laat nog 3 minuten zachtjes koken. Breng de soep op smaak met versgemalen peper en roer de peterselie en bleekselderijblad er op het laatste moment door. Serveer direct.
Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 14 g
  • koolhydraten
  • 31 g
  • vet
  • 7 g
  • Kcal
  • 245
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie