Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Griekse Jenga

Griekse Jenga

Ingrediënten

  • 200 g fetakaas (Kolios Vintage Feta)
  • 1 komkommer
  • 1 vers gesneden watermeloen part
  • olijfolie extra vierge
  • peper
  • blaadjes munt voor garnering
Griekse Jenga product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Voorgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 2 personen

Bereidingswijze

  1. Snijd de fetakaas in balkjes van gelijke dikte. Verwijder de schil van de komkommer en snijd samen met de watermeloen in dezelfde maat de balkjes.
  2. Zet de borden klaar. Stapel hier de balkjes om en om op, tot een toren van 5 lagen.
  3. Besprenkel de toren met een scheutje olijfolie en strooi wat vers gemalen peper erover. Garneer met de blaadjes munt.

    Voedingswaarde

  • Kcal 367
  • Eiwit 17 g
  • Koolhydraten 9 g
  • Vet 30 g