Griekse Jenga 0 - Recepten
Wij roepen de PLUS Mini saucijzenbroodjes met houdbaarheidsdatum 10-11-2019 terug.
Lees meer Verberg deze melding

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Griekse Jenga

Griekse Jenga

Griekse Jenga product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
2

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 200 g fetakaas (Kolios Vintage Feta)
  • 1 komkommer
  • 1 vers gesneden watermeloen part
  • olijfolie extra vierge
  • peper
  • blaadjes munt voor garnering
Bereiden
Snijd de fetakaas in balkjes van gelijke dikte. Verwijder de schil van de komkommer en snijd samen met de watermeloen in dezelfde maat de balkjes.
Zet de borden klaar. Stapel hier de balkjes om en om op, tot een toren van 5 lagen.
Besprenkel de toren met een scheutje olijfolie en strooi wat vers gemalen peper erover. Garneer met de blaadjes munt.

Voedingswaarde

eiwit
17 g
koolhydraten
9 g
vet
30 g
Kcal
367