Wij roepen per direct het PLUS Shoarmavlees met houdbaarheidsdatum (tht) 17-12-2018 en tht’s daarvoor terug. Het betreft PLUS Shoarmavlees 500 gram en PLUS Shoarmavlees 1 kilo. De producten kunnen mogelijk besmet zijn met de salmonella bacterie. We raden consumenten aan het product niet te consumeren en terug naar de winkel te brengen.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Groene asperges in bladerdeeg

Groene asperges in bladerdeeg

Groene asperges in bladerdeeg product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Bereiden
Snijd van 16 asperges de uiteinden af en blancheer ze 3 minuten in kokend water met zout. Spoel ze met koud water en dep ze droog. Snijd repen van 8 plakjes blader- of croissantdeeg en beleg deze met plakjes rauwe ham. Rol dit in een spiraalvorm om de asperges. Bestrijk het deeg met wat losgeklopt ei en bestrooi eventueel met sesamzaadjes. Bak de aspergerolletjes op 200°C in circa 20 minuten gaar en bruin.