1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Groene-aspergesalade met Japanse dressing

Groene-aspergesalade met Japanse dressing

Groene-aspergesalade met Japanse dressing product foto
Bereiden
Meng 400 gram kort gekookte en lauwwarme groene asperges met een dressing van 1 eetlepel Japanse sojasaus, 1 eetlepel sesamolie en een theelepel wittewijn- of rijstazijn. Breng op smaak met wat chilipepervlokken. Snijd een paar bosuitjes in fijne ringetjes en een stukje komkommer in kleine dobbelsteentjes. Vermeng alles met elkaar en bestrooi met een eetlepel geroosterde sesamzaadjes. Lekker met een stukje gegrild vlees of tonijnsteak.
Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 2 g
  • koolhydraten
  • 3 g
  • vet
  • 3 g
  • Kcal
  • 65
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie