1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Groene curry met spinazie en ei

Groene curry met spinazie en ei

Groene curry met spinazie en ei product foto
  • Ingredienten:

  • 300 gram zilvervliesrijst
  • 4 eieren
  • 3 eetlepels zonnebloemolie
  • 1 rode ui, in ringen
  • 100 gram groene curry pasta
  • 400 milliliter kokosmelk
  • 1 rode paprika, in repen
  • 300 gram spinazie, panklaar
  • 75 gram cashewnoten
  • 1 handje verse koriander, gehakt
Bereiden
Kook de rijst. Kook de eieren hard. Verhit de olie en bak hierin de ui glazig met de currypasta. Voeg de kokosmelk toe, roer door en laat circa 5 minuten pruttelen op een lage stand. Voeg de paprika en spinazie toe en laat de spinazie slinken. Pel en halveer de eieren. Verdeel de curry over de rijst en leg de eieren erop. Bestrooi met de cashewnoten en koriander.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 24 g
  • koolhydraten
  • 66 g
  • vet
  • 43 g
  • Kcal
  • 760
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie