Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Groenekruidensaus met olijfolie, citroen en ansjovis

Groenekruidensaus met olijfolie, citroen en ansjovis

Groenekruidensaus met olijfolie, citroen en ansjovis product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 5 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 2 eetl. peterselie
  • 2 eetl. koriander
  • 1 theel. citroenrasp
  • 2 ansjovisfilets uit olie
  • 100 ml olijfolie
  • chilipepervlokken
  • zout
Bereiden
Pureer 2 eetlepels peterselie, 2 eetlepels koriander, 1 theelepel citroenrasp en 2 ansjovisfilets uit olie met 100 ml olijfolie tot een gladde groene saus. Breng op smaak met chilipepervlokken en zout.