1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Groenekruidensaus met olijfolie, citroen en ansjovis

Groenekruidensaus met olijfolie, citroen en ansjovis

Groenekruidensaus met olijfolie, citroen en ansjovis product foto
  • Ingredienten:

  • 2 eetl. peterselie
  • 2 eetl. koriander
  • 1 theel. citroenrasp
  • 2 ansjovisfilets uit olie
  • 100 ml olijfolie
  • chilipepervlokken
  • zout
Bereiden
Pureer 2 eetlepels peterselie, 2 eetlepels koriander, 1 theelepel citroenrasp en 2 ansjovisfilets uit olie met 100 ml olijfolie tot een gladde groene saus. Breng op smaak met chilipepervlokken en zout.
Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 5 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie