In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Groentepasteitje met kaas en noten

Groentepasteitje met kaas en noten

Groentepasteitje met kaas en noten product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 250 g broccoli, in kleine roosjes
  • 2 eetl. olijfolie
  • 50 g cashewnoten
  • 125 g kastanjechampignons, in vieren
  • zout
  • versgemalen peper
  • 125 ml demi crème fraîche (Melkan)
  • 100 g belegen kaas, geraspt
  • 4 pasteibakjes
Bereiden
Verwarm de oven voor op 200°C. Blancheer de broccoli, giet deze af, spoel er koud water over en laat goed uitlekken. Verhit de olie en rooster hierin de noten. Schep ze uit de pan. Roerbak de champignons en broccoliroosjes met zout en peper 3 minuten. Schep de noten, op enkele na voor garnering, erdoor. Verwarm de crème fraîche en voeg al roerend de kaas eraan toe. Vul de pasteibakjes met de groenten, giet de kaassaus erover en zet ze 10 minuten in het midden van de oven om licht te gratineren. Strooi voor het serveren de rest van de noten erover.

Voedingswaarde

eiwit
14 g
koolhydraten
19 g
vet
39 g
Kcal
485