1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Groentespiesjes met dipsaus

Groentespiesjes met dipsaus

Groentespiesjes met dipsaus product foto
  • Ingredienten:

  • 1 komkommer geschild
  • 4 bospenen geschild
  • 1 plakje beenham of mortadella van ca. 200 gram
  • 1 bosje radijsjes schoongemaakt
  • 1 zakje minimozzarella
  • 2 eetlepels curryketchup
  • 1 mespuntje chilipoeder
  • 100 milliliter zure room
  • 8 satéprikkers
Bereiden
Snijd komkommer, peen en ham in gelijke stukjes en rijg deze om en om met de radijsjes en mozzarella aan de prikkers. Klop de ingrediënten voor de dipsaus door elkaar en breng eventueel op smaak met zout en peper.
Menugang
Tussengerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 18 g
  • koolhydraten
  • 10 g
  • vet
  • 14 g
  • Kcal
  • 245
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie