1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Groentewok met gele rijs

Groentewok met gele rijs

Groentewok met gele rijs product foto
  • Ingredienten:

  • 250 gram gele rijs
  • 1 bloemkool
  • 4 eetlepel wok
  • 1 ui gesnipperd
  • 2 teenjes knoflook
  • 1 rode paprika zonder zaadjes, in reepjes
  • 200 gram champignons in vieren of gehalveerd
  • 1 bosje bladselderij
  • 4 eetlepel chiilisaus
Bereiden
Kook de rijst. Kook de bloemkoolroosjes circa 2 minuten, giet af en spoel er koud water over. Verhit de olie in een wok en fruit hierin de ui en knoflook circa 2 minuten. Schep de paprika erdoor en roerbak circa 2 minuten. Voeg de bloemkool en champignons toe en roerbak circa 3 minuten. Schep de helft van de bladselderij en de chilisaus erdoor. Serveer de groentewok met de gele rijst en bestrooi met de rest van de bladselderij.
Menugang
Voorgerecht
Aantal personen
1
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 10 g
  • koolhydraten
  • 55 g
  • vet
  • 16 g
  • Kcal
  • 425
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie