In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Groentewok met gele rijs

Groentewok met gele rijs

Groentewok met gele rijs product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Aantal personen
1

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 250 gram gele rijs
  • 1 bloemkool
  • 4 eetlepel wok
  • 1 ui gesnipperd
  • 2 teenjes knoflook
  • 1 rode paprika zonder zaadjes, in reepjes
  • 200 gram champignons in vieren of gehalveerd
  • 1 bosje bladselderij
  • 4 eetlepel chiilisaus
Bereiden
Kook de rijst. Kook de bloemkoolroosjes circa 2 minuten, giet af en spoel er koud water over. Verhit de olie in een wok en fruit hierin de ui en knoflook circa 2 minuten. Schep de paprika erdoor en roerbak circa 2 minuten. Voeg de bloemkool en champignons toe en roerbak circa 3 minuten. Schep de helft van de bladselderij en de chilisaus erdoor. Serveer de groentewok met de gele rijst en bestrooi met de rest van de bladselderij.

Voedingswaarde

eiwit
10 g
koolhydraten
55 g
vet
16 g
Kcal
425