Wij roepen per direct het PLUS Shoarmavlees met houdbaarheidsdatum (tht) 17-12-2018 en tht’s daarvoor terug. Het betreft PLUS Shoarmavlees 500 gram en PLUS Shoarmavlees 1 kilo. De producten kunnen mogelijk besmet zijn met de salmonella bacterie. We raden consumenten aan het product niet te consumeren en terug naar de winkel te brengen.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Hachee

Hachee

Hachee product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1 kg riblappen, in blokjes
  • 2 eetl. bloem
  • zout
  • versgemalen peper
  • 2 eetl. boter of vloeibaar bakproduct
  • 500 g uien, in halve ringen
  • 1 eetl. bruine of rietsuiker
  • 2 eetl. rodewijnazijn
  • 2 blaadjes laurier
  • 1-2 bruine boterhammen, zonder korsten, verkruimeld
  • 1 flesje donker bier
Bereiden
Schud de blokjes vlees om met de bloem en wat zout. Verwarm de boter en bak het vlees in porties rondom aan. Schep het uit de pan en fruit in het overgebleven bakvet de uien op lage stand in circa 5 minuten zacht. Doe al het vlees weer terug in de pan en voeg de rest van de ingrediënten toe. Roer alles door en breng aan de kook. Sluit dan de pan en zet de warmtebron laag. Laat het vlees in circa 2,5 uur gaar stoven. Breng op smaak met versgemalen peper.

Voedingswaarde

eiwit
55 g
koolhydraten
22 g
vet
31 g
Kcal
610