1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Halfbevroren room met frisse fruitsaus

Halfbevroren room met frisse fruitsaus

Halfbevroren room met frisse fruitsaus product foto
  • Ingredienten:

  • 400 milliliter slagroom
  • 50 gram suiker
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 1 rijpe mango geschild
  • sap van 0,5 limoen
Voorbereiden
Klop de room goed stijf met de suiker en vanillesuiker. Verdeel dit over 4 plastic bekertjes of bakjes en zet afgedekt 1-2 uur in de diepvries.
Bereiden
Snijd enkele schijfjes van de mango voor de garnering. Snijd de rest van de mango in stukjes en pureer met het limoensap. Doop de bekertjes even in heet water en stort de room dan op bordjes. Schep de saus erover. Garneer met de mangoschijfjes en eventueel een framboos en blaadje munt.
Variatie
Neem in plaats van 1 mango 100 g rijpe aardbeien en 100 g frambozen.
Menugang
Nagerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 3 g
  • koolhydraten
  • 27 g
  • vet
  • 36 g
  • Kcal
  • 445
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie