In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Halfbevroren room met frisse fruitsaus

Halfbevroren room met frisse fruitsaus

Halfbevroren room met frisse fruitsaus product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Nagerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 400 milliliter slagroom
  • 50 gram suiker
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 1 rijpe mango geschild
  • sap van 0,5 limoen
Voorbereiden
Klop de room goed stijf met de suiker en vanillesuiker. Verdeel dit over 4 plastic bekertjes of bakjes en zet afgedekt 1-2 uur in de diepvries.
Bereiden
Snijd enkele schijfjes van de mango voor de garnering. Snijd de rest van de mango in stukjes en pureer met het limoensap. Doop de bekertjes even in heet water en stort de room dan op bordjes. Schep de saus erover. Garneer met de mangoschijfjes en eventueel een framboos en blaadje munt.
Variatie
Neem in plaats van 1 mango 100 g rijpe aardbeien en 100 g frambozen.

Voedingswaarde

eiwit
3 g
koolhydraten
27 g
vet
36 g
Kcal
445