1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Ham met sinaasappel-ricottavulling

Ham met sinaasappel-ricottavulling

Ham met sinaasappel-ricottavulling product foto
Bereiden
Meng voor de vulling 100 gram ricotta met 2 eetlepels sinaasappelmarmelade of abrikozenjam en versgemalen peper. Halveer 6 grote plakken rauwe ham en leg deze naast elkaar. Schep op elk stuk 1 eetlepel van de vulling en vouw de ham eromheen. Leg de hampakketjes met de gevouwen kant naar onderen op toastjes of dunne plakjes geroosterd stokbrood. Garneer met reepjes gedroogde tomaat op olie of sprieten bieslook.
Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
5
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 2 g
  • koolhydraten
  • 2 g
  • vet
  • 1 g
  • Kcal
  • 25
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie