Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Haricots verts met pestoboter en amandel

Haricots verts met pestoboter en amandel

Haricots verts met pestoboter en amandel product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Bereiden
Kook 500 gram haricots verts (of sperziebonen of peultjes) in 5-7 minuten beetgaar. Meng 1 eetlepel pesto, zout en versgemalen peper door 50 gram boter. Rooster 2 eetlepels geschaafde amandelen (of gehakte hazelnoten) in een droge hete koekenpan. Giet de haricots verts af. Meng de pestoboter erdoor en serveer de boontjes bestrooid met de amandelen. Lekker bij varkensvlees, kalkoen of kip.

Voedingswaarde

eiwit
4 g
koolhydraten
7 g
vet
15 g
Kcal
490