In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Haricots verts met peultjes en notendressing

Haricots verts met peultjes en notendressing

Haricots verts met peultjes en notendressing product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
2

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 25 g hazelnoten
  • cayennepeper of chilipoeder
  • 200 g haricots verts
  • 150 g peultjes
  • voor de dressing:
  • 1 eetl. sherry of citroensap
  • 3 eetl. notenolie
  • zout
  • versgemalen peper
Bereiden
Rooster de hazelnoten, eventueel grof gehakt, in een droge hete koekenpan. Strooi er een beetje cayennepeper of chilipoeder over. Meng de ingrediënten voor de dressing. Kook de haricots verts en peultjes beetgaar in 4-5 minuten. Giet ze af, schep ze in een schaal, sprenkel de dressing erover en bestrooi met de noten.
Variatie
Vervang hazelnoten door pecannoten, pistachenoten of amandelen.Neem in plaats van peultjes sugarsnaps.

Voedingswaarde

eiwit
5 g
koolhydraten
10 g
vet
31 g
Kcal
340