1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Haringsalade met appel, munt en mosterddressing

Haringsalade met appel, munt en mosterddressing

Haringsalade met appel, munt en mosterddressing product foto
  • Ingredienten:

  • 4 zoute haringen, in brede repen
  • 1 friszure appel, geschild, in dunne plakjes of reepjes
  • 4 blaadjes munt, in reepjes
  • dille of munt voor garnering
  • 1 citroen, in partjes
  • voor de dressing:
  • 5 eetl. appelsap
  • 4 eetl. olijfolie
  • 1 theel. mosterd
  • 1 eetl. gehakte verse dille of munt
Bereiden
Verdeel de haring, appel en munt over 4 schaaltjes of glazen. Meng de ingrediënten voor de dressing. Giet deze over het haring-appelmengsel of serveer deze er apart bij. Garneer met dille of munt en partjes citroen
Menugang
Lunchgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 14 g
  • koolhydraten
  • 4 g
  • vet
  • 23 g
  • Kcal
  • 285
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie