1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Herfstsalade met paddenstoelen en brie

Herfstsalade met paddenstoelen en brie

Herfstsalade met paddenstoelen en brie product foto
  • Ingredienten:

  • 250 gram Bieze Season Rauwkost
  • 150 gram gemengde bladsla
  • 250 gram gemengde paddenstoelen (kastanjechampignons, oesterzwammen, shiitakes)
  • 2 eetlepels olijf- of arachideolie
  • 200 gram Brie, in plakjes
Bereiden
Schep de Bieze Season Rauwkost luchtig door de sla. Veeg of borstel de paddenstoelen schoon en snijd ze in plakjes of repen. Verhit de olie en roerbak de paddenstoelen hierin circa 3 minuten. Bestrooi met zout en peper. Verdeel de paddenstoelen en brie over de salade. Lekker met grof bruinbrood.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 11 g
  • koolhydraten
  • 6 g
  • vet
  • 22 g
  • Kcal
  • 270
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie