1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Hertenbiefstukje met bosui en gember

Hertenbiefstukje met bosui en gember

Hertenbiefstukje met bosui en gember product foto
Voorbereiden
Snijd 2 hertenbiefstukken (of hazenrugfilets) in minibiefstukjes en bestrooi ze met zout en peper.
Bereiden
Bak ze in een beetje arachideolie rondom bruin en schep ze uit het pannetje. Voeg aan het bakvet 1 lente-/bosuitje, in ringetjes gesneden (of neem fijngesneden prei), en 1 eetlepel iets kleiner gesneden gembersnippers toe en bak 2-3 minuten. Giet naar wens een klein scheutje rode wijn erbij. Serveer de jus bij de biefstukjes.
Menugang
Voorgerecht
Aantal personen
1
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 11 g
  • koolhydraten
  • 3 g
  • vet
  • 9 g
  • Kcal
  • 140
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie