Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Hertenbiefstukje met bosui en gember

Hertenbiefstukje met bosui en gember

Hertenbiefstukje met bosui en gember product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Aantal personen
1

Alles wat je moet weten over dit recept

Voorbereiden
Snijd 2 hertenbiefstukken (of hazenrugfilets) in minibiefstukjes en bestrooi ze met zout en peper.
Bereiden
Bak ze in een beetje arachideolie rondom bruin en schep ze uit het pannetje. Voeg aan het bakvet 1 lente-/bosuitje, in ringetjes gesneden (of neem fijngesneden prei), en 1 eetlepel iets kleiner gesneden gembersnippers toe en bak 2-3 minuten. Giet naar wens een klein scheutje rode wijn erbij. Serveer de jus bij de biefstukjes.

Voedingswaarde

eiwit
11 g
koolhydraten
3 g
vet
9 g
Kcal
140