In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Hollandse garnalencocktail

Hollandse garnalencocktail

Hollandse garnalencocktail product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 125 ml slagroom (Melkan) of 125 g demi crème fraîche (Melkan)
  • 100 ml halvanaise of mayonaise
  • mespuntje paprikapoeder
  • 2 eetl. tomatenketchup
  • 2 eetl. whisky of cognac
  • zout
  • versgemalen peper
  • blaadjes ijsbergsla, in smalle reepjes
  • 400 g Hollandse garnalen (Vismarine)
  • 1 citroen, in partjes
Voorbereiden
Klop de slagroom of crème fraîche lobbig en schep er mayonaise, paprikapoeder, tomatenketchup, whisky of cognac, zout en peper door. (Dit kan een dag van tevoren, bewaar het dan afgedekt in de koelkast).
Bereiden
Verdeel de sla over 4 glazen of vierkante mini-accubakjes. Schep de garnalen erop en giet de cocktailsaus erover. Garneer met partjes citroen.

Voedingswaarde

eiwit
2 g
koolhydraten
8 g
vet
22 g
Kcal
255