1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Hollandse garnalencocktail

Hollandse garnalencocktail

Hollandse garnalencocktail product foto
  • Ingredienten:

  • 125 ml slagroom (Melkan) of 125 g demi crème fraîche (Melkan)
  • 100 ml halvanaise of mayonaise
  • mespuntje paprikapoeder
  • 2 eetl. tomatenketchup
  • 2 eetl. whisky of cognac
  • zout
  • versgemalen peper
  • blaadjes ijsbergsla, in smalle reepjes
  • 400 g Hollandse garnalen (Vismarine)
  • 1 citroen, in partjes
Voorbereiden
Klop de slagroom of crème fraîche lobbig en schep er mayonaise, paprikapoeder, tomatenketchup, whisky of cognac, zout en peper door. (Dit kan een dag van tevoren, bewaar het dan afgedekt in de koelkast).
Bereiden
Verdeel de sla over 4 glazen of vierkante mini-accubakjes. Schep de garnalen erop en giet de cocktailsaus erover. Garneer met partjes citroen.
Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 2 g
  • koolhydraten
  • 8 g
  • vet
  • 22 g
  • Kcal
  • 255
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie