1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Hollandse kaasplank

Hollandse kaasplank

Hollandse kaasplank product foto
  • Ingredienten:

  • 200 gram oude kaas of boerenkaas (stukje)
  • 200 gram jongbelegen komijne- of kruidnagelkaas
  • 150 gram zachte geitenkaas of kruidenroomkaas
  • roggebrood of grof bruinbrood
  • appel- of perenstroop of appelchutney (stukjes appel gekookt met suiker en een scheutje sherry)
  • 2 eetlepel walnoten
  • 2 eetlepel gedroogde abrikozen
Bereiden
Neem de kaas minimaal 1 uur voor gebruik uit de koelkast, dan is deze op kamertemperatuur en komen de diverse smaken beter tot hun recht. Schik de kazen met toebehoren op een plank.Nagerecht voor 4-6 personen
Menugang
Nagerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 29 g
  • koolhydraten
  • 0 g
  • vet
  • 38 g
  • Kcal
  • 455
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie