Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Hollandse kaasplank

Hollandse kaasplank

Hollandse kaasplank product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Nagerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 200 gram oude kaas of boerenkaas (stukje)
  • 200 gram jongbelegen komijne- of kruidnagelkaas
  • 150 gram zachte geitenkaas of kruidenroomkaas
  • roggebrood of grof bruinbrood
  • appel- of perenstroop of appelchutney (stukjes appel gekookt met suiker en een scheutje sherry)
  • 2 eetlepel walnoten
  • 2 eetlepel gedroogde abrikozen
Bereiden
Neem de kaas minimaal 1 uur voor gebruik uit de koelkast, dan is deze op kamertemperatuur en komen de diverse smaken beter tot hun recht. Schik de kazen met toebehoren op een plank.Nagerecht voor 4-6 personen

Voedingswaarde

eiwit
29 g
koolhydraten
0 g
vet
38 g
Kcal
455