1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Hollandse mosselcanapé

Hollandse mosselcanapé

Hollandse mosselcanapé product foto
  • Ingredienten:

  • 1 eetl. citroensap
  • 1 avocado, geschild, in blokjes
  • 200 g gekookte mosselen
  • 1 lente-/bosuitje, in smalle ringen
  • versgemalen peper
  • 3 sneetjes maïsbrood of meergranenbrood, licht geroosterd
  • 125 ml zure room (Melkan)
  • 50 g geraspte belegen kaas
  • 75 g gemengde sla of ijsbergsla, in smalle reepjes
Bereiden
Sprenkel citroensap over de avocado. Meng de mosselen met avocado, bosui en peper. Bestrijk de sneetjes brood met zure room en strooi de helft van de kaas erover. Leg de sla erop en verdeel daarover het mosselmengsel. Strooi de rest van de kaas erover en serveer het brood diagonaal gesneden.Lunchgerecht of voorgerecht voor 2 personen
Menugang
Lunchgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
2
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 26 g
  • koolhydraten
  • 39 g
  • vet
  • 35 g
  • Kcal
  • 575
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie