Hollandse wok met gehaktmuffins - Recepten

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Hollandse wok met gehaktmuffins

Hollandse wok met gehaktmuffins

Hollandse wok met gehaktmuffins product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 40 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 500 gram (runder)gehakt
  • 1 ei
  • 3 eetlepels paneermeel
  • 100 gram gerookte spekblokjes iets kleiner gesneden
  • 75 gram geraspte belegen kaas
  • 4 eetlepels tomatenketchup
  • 1 vleestomaat in dunne plakken
  • 6 eetlepels olijfolie
  • 500 gram Hollandse wokgroenten
  • 450 gram aardappelschijfjes voorgekookt
  • bakvorm voor 12 muffins ingevet
Bereiden
Verwarm de oven voor op 200°C. Meng het gehakt met het ei, paneermeel, spek, kaas, zout en peper. Verdeel het mengsel over de muffinvorm. Bestrijk het gehakt met tomatenketchup en leg er een plak tomaat op. Bak de muffins 20-25 minuten in het midden van de oven. Verhit de olie in een wok en roerbak hierin de groenten en aardappelschijfjes. Serveer de wokschotel met de gehaktmuffins.

Voedingswaarde

eiwit
40 g
koolhydraten
33 g
vet
50 g
Kcal
750