1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Homemade tacochips met avocadodip

Homemade tacochips met avocadodip

Homemade tacochips met avocadodip product foto
  • Ingredienten:

  • 2 rijpe avocado’s
  • 1 bosje verse koriander, fijngehakt
  • 1 sjalotje, gesnipperd
  • 1 rode peper, fijngehakt
  • sap en rasp van 1 limoen
  • 3 grote tortillawraps
  • 3 eetlepels olijfolie
  • kruidenzout
  • vershoudfolie
Bereiden
Prak het vruchtvlees van de avocado’s met de koriander, sjalot, rode peper, limoensap en -rasp tot een grove guacamole. Dek af met folie tot gebruik. Verwarm de oven voor op 180oC. Bestrijk de tortillawraps dun met olie en bestrooi met kruidenzout en grof gemalen peper. Snijd de tortilla’s in puntjes, leg ze op een bakplaat en bak in de oven in circa 10 minuten lichtbruin en knapperig. Serveer met de guacamole.
Menugang
Tussengerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
8
Voedingswaarde (pp)
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie