Wij roepen per direct het PLUS Shoarmavlees met houdbaarheidsdatum (tht) 17-12-2018 en tht’s daarvoor terug. Het betreft PLUS Shoarmavlees 500 gram en PLUS Shoarmavlees 1 kilo. De producten kunnen mogelijk besmet zijn met de salmonella bacterie. We raden consumenten aan het product niet te consumeren en terug naar de winkel te brengen.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Homemade tacochips met avocadodip

Homemade tacochips met avocadodip

Homemade tacochips met avocadodip product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Tussengerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
8

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 2 rijpe avocado’s
  • 1 bosje verse koriander, fijngehakt
  • 1 sjalotje, gesnipperd
  • 1 rode peper, fijngehakt
  • sap en rasp van 1 limoen
  • 3 grote tortillawraps
  • 3 eetlepels olijfolie
  • kruidenzout
  • vershoudfolie
Bereiden
Prak het vruchtvlees van de avocado’s met de koriander, sjalot, rode peper, limoensap en -rasp tot een grove guacamole. Dek af met folie tot gebruik. Verwarm de oven voor op 180oC. Bestrijk de tortillawraps dun met olie en bestrooi met kruidenzout en grof gemalen peper. Snijd de tortilla’s in puntjes, leg ze op een bakplaat en bak in de oven in circa 10 minuten lichtbruin en knapperig. Serveer met de guacamole.